Het moderne kassasysteem

De Fastdata Winkel-module is er op gericht om uw klant tevreden te houden, uw voorraad te beheren en uw marge te bewaken. De software bevat alle denkbare functies die een moderne kassa nodig heeft.

Verkoop

Fastdata geeft de verkoper de benodigde informatie om een klant te begeleiden naar het juiste product. het Kassasysteem is gekoppeld aan andere delen in de software zodat de kassamedewerker alle tools heeft om artikelbeheer te doen.

Inkoop

Een goede inkoop is van groot belang voor uw bedrijf. Zo komt u tot een goede marge en voorkomt u budgetoverschrijdingen. De software laat u zien waar producten te koop zijn en tegen welke prijs en voorwaarden en geeft u de mogelijkheid om bestellingen voor de voorraad evenwichtig toe te voegen.

Magazijn orders

Via het kassasysteem of website komen de magazijn orders binnen en kunnen deze gepakt worden met de magazijn tablet en scanner zodat altijd de juiste producten het pand verlaten.

Leveringen

Zowel de inkoper als de monteur die een onderdeel verwacht, wordt op dagelijkse basis op de hoogte gebracht van binnengekomen leveringen. In het ‘Inkooporderboek’ ziet u bovendien in één oogopslag alle orders met hun status. Dit biedt de mogelijkheid om vertragingen tijdig te communiceren met de klant, betrokken collega en/of leverancier.

Webwinkel

Met onze software houdt u de klant per mail op de hoogte van de status van een bestelling. Een geretourneerd product verschijnt automatisch in de administratie en is door middel van creditering weer op voorraad.

FastNet B2B

FastNet is uw B2B verkoopkanaal voor winkeldochters en incourante voorraad.

Voordelen

  • Touch screen kassa
  • Koppeling PIN
  • Verkopen op rekening/Klantenkaart
  • Webwinkel integratie
  • 250+ leveranciersprijslijsten

In ontwikkeling in versie 6

Er word momenteel een module ontwikkelt om een geïnteresseerde klant de betreffende productinformatie (foto’s film, specificaties, etc.) direct per e-mail toe te sturen.

Optimaliseer je bedrijfsvoering

Onze software is al vele jaren een standaard in diverse branches en functioneert bij honderden van uw collega’s, waardoor praktijkoplossingen snel in de software opgenomen worden.

Neem contact op